Deel deze pagina... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Thuiskapper Noël: Maastricht en omstreken

De Kapper Noel Wilmes - HairVisitNoel Wilmes: Gediplomeerd dames- en heren thuiskapper die u de persoonlijke aandacht geeft die u verdient in uw eigen vertrouwde omgeving. Maar ook op speciale locaties (bv. Chateau St. Gerlach, Winselerhof, Kasteel Vaashartelt, Kasteel de Hoogenweerth, Kasteel Limbricht) en bij speciale gelegenheden (zoals TEFAF, concerten André Rieu, Jumping Indoor Maastricht JIM, congressen in bv MECC, ed.). Ik ben echter niet dé kapper van André Rieu, zoals Q-Music in een interview met mij op Rieu’s 65e verjaardag vermoedde.

Werkgebied.

Mijn werkgebied voor dagelijkse werkzaamheden is ‘Maastricht en omgeving’. Meer specifiek betekent dit dat mijn werkgebied zich uitspreidt van Eijsden tot en met Bunde en van Wolder tot en met Cadier en Keer. Voor bruids- en galakapsels is die grens veel ruimer door te maken arrangements-afspraken ivm reistijd en reiskostenvergoeding. Hierdoor is de service door heel Nederland, België en Duitsland mogelijk. Elders op deze website ziet u dat er niet zelden ook grenzen overschreden worden.
Mijn huidige klanten kennen mij als een creatieve geest met het nodige gevoel voor humor en een relaxte levensinstelling.

Privacy.

Over het algemeen kunnen mensen in de thuissituatie makkelijker zichzelf zijn en dat draagt bij aan het helder formuleren van de wens. Ik neem graag de tijd om mensen goed te leren kennen en meen daardoor zeer nauwkeurig aan uw haarwensen te kunnen voldoen.

Roots:

Ik ben geboren in Heer (toen dat nog ’n eigen gemeente was) maar door mijn Maastrichtse ouders voel ik mij net zo goed Maastrichtenaar en ben ik trots op mijn stad.
Mijn kapperopleiding heb ik genoten via het Kappers Opleidings Instituut (KOI) te Heerlen . Destijds slaagde ik voor mijn vakdiploma in Utrecht, landelijk, als beste van dat jaar!

Professionaliteit

In 2003 ben ik als ambulant kapper ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Maastricht. In 2004 ben ik lid geworden van de Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO). Zie overigens ook mijn ANKO-dochterpagina op www.hairvisit.anko.nl. Daarnaast maakte ik in 2005 deel uit van de technische club van kappers “Artist[e]” te Maastricht, waarmee elk kwartaal een workshop werd gehouden. In 2006 volgde ik diverse workshops/cursussen bij Ad Peters Masterclass te Deventer. Bovendien is het 2-jaarlijks bezoeken van de grootste kappersbeurs van de Benelux, voorheen “Hairstyle”, nu sinds 2014 “The Hair Project” voor mij ’n must om op de hoogte te blijven van al het nieuws dat er op kappersgebied te vinden is. Door al deze zaken ben ik ervan overtuigd het niveau van de zg. “thuiskapper” allang ontstegen te zijn.

De kapper Noel Wilmes - Foto Collage

11-6-2016: Pop-up kapper bij NIGHTSHIFT in de AINSI, Maastricht

7-11-2014 Opening Gala Specialist Maastricht met modeshow en haarverzorging HairVisit

14-9-2012: Experimentele haarshow “The Butterfly Effect”, kasteel Limbricht

13-5-2012: Jury bij Kidz Modellenwedstrijd, kasteel Limbricht.

20-3-2011: Colorfull Modeshow met haarverzorging HairVisit, ENVIE Bruidsmode, Maastricht.

16-10-2011: Bruidsmodeshow met haarverzorging HairVisit.