Deel deze pagina... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Bruidsarrangementen, Bruidskapsels & Bruidsvisagie

Noel Wilmes HairVisit concentratie
Noël in actie

Noël Wilmes: Hij houdt van HAAR.

Passievol bruidsarrangementen en bruidskapsels leveren, dát is waar HairVisit voor staat. Affiniteit met lang haar, zelfkritiek, creativiteit, geduld en ervaring hebben de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat Bruids- en Galakapsels steeds méér naadloos aansluiten aan de wensen van de klanten van HairVisit. Ook aan jouw visagie wensen kan HairVisit voldoen. Zeer professioneel werkende make-up artists zullen voor je ingezet worden om het plaatje compleet te maken.

De proef

Graag laat ik je door middel van een proef zien wat er met jouw haar en make-up mogelijk is. Daarbij houd ik graag rekening met jouw kledingkeuze en jouw eigen visie van het droomkapsel. In de periode voorafgaand aan je bruiloft kan ik met je kijken wat er verder nog met de kapsel zou moeten gebeuren om uiteindelijk op jouw huwelijk het gewenste resultaat te bereiken. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het opfrissen en/of accentueren van je haarkleur, haaraanvullingen zoals extensions maar natuurlijk ook een eventueel verzorgende knipbeurt.

De grote dag.

Op de dag van het feest kom ik op de door jou gewenste locatie je haar doen en neem daar alle tijd voor. Eventuele gasten de haren doen en/of visagie is optioneel en bespreekbaar zolang dit niet ten koste gaat van de planning voor jouw kapsel en make-up. Ook ’s avonds op de locatie terugkomen voor een restyling en touch-up van je visagie bestaat tot de mogelijkheden.

Voor grote partijen met veel gasten werk ik samen met professionals in de kappers- en visagiebranche en kan zo voldoende service verlenen voor ook de op uw bruiloft aanwezige gasten. Deze professionals kunnen ook ingezet worden op dagen waarop ik niet persoonlijk de opdracht kan uitvoeren. Een geruststellende gedachte.

“Hij houdt van HAAR-arrangementen”

HairVisit Styling
Noël, HairVisit in actie

MAXIMUM BEAUTY

Compleet arrangement kapsel en visagie met proef € 295,- *

Je kiest voor zekerheid en laat geruime tijd voor je huwelijk een proef voor zowel haar als visagie maken, waarbij veel aandacht wordt besteed aan jouw wensen, zodat je je voor de dag zelf geen zorgen hoeft te maken over hoe het bruidskapsel en je bruidsvisagie er uit zal komen te zien. Op de dag zelf zal aan de hand van de proef meer nadruk worden gelegd op de houdbaarheid en afwerking.

SECURE:

Bruidskapsel mét proefkapsel € 175,- *

Je kiest voor zekerheid en laat geruime tijd voor je huwelijk een proefkapsel maken, waarbij veel aandacht wordt besteed aan jouw wensen, zodat je je voor de dag zelf geen zorgen hoeft te maken over hoe het bruidskapsel er uit zal komen te zien. Op de dag zelf zal aan de hand van het proefkapsel meer nadruk worden gelegd op de houdbaarheid en afwerking.

HairVisit Bruid- en party haar
Stijlvol half-opgestoken

VIP:

Bruidskapsel mét proefkapsel én restyling later op de dag. € 215,- *

Je kiest voor ultra zekerheid en flexibiliteit. Je laat niet alleen geruime tijd voor je huwelijk een proefkapsel maken, waarbij veel aandacht wordt besteed aan jouw wensen, zodat je je voor de dag zelf geen zorgen hoeft te maken over hoe het bruidskapsel er uit zal komen te zien, later op de dag zal HairVisit je haar restylen tot een feestelijk avondkapsel.

Hot HairVisit Lips
50’s wedding

MAXIMUM BEAUTY VIP

Compleet arrangement kapsel, visagie met proef én restyling later op de dag. € 395,- *

Je kiest voor zekerheid en laat geruime tijd voor je huwelijk een proef doen. Voor zowel haar als visagie, waarbij veel aandacht wordt besteed aan jouw wensen.  Zo hoef je je voor de dag zelf geen zorgen te maken over hoe het bruidskapsel en je bruidsvisagie er uit zal komen te zien. Op de dag zelf zal aan de hand van de proef meer nadruk worden gelegd op de houdbaarheid en afwerking. Later op de dag zal HairVisit je haar restylen  tot een feestelijk avondkapsel en visagie bijwerken/opfrissen.

Mirror HairVisit
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…


Eco VIP:

Bruidskapsel zónder proef maar mét restyling later op de dag.  € 155,- *

Uiterste zorg zal worden besteedt aan styling en afwerking en later op de dag zal HairVisit je haar restylen tot een feestelijk avondkapsel.

Half vast
Noël in actie voor HairVisit

SIMPLE

Bruidskapsel € 115,- *

Je laat alleen op de dag zelf een bruidskapsel maken waarbij de uiterste zorg zal worden besteed aan styling, houdbaarheid en afwerking.

EXTRA HAAR

Bruidsgasten € 60,- per uur *.

EXTRA VISAGIE

Bruidsgasten € 40,-.

Bespreek ook tijdig de mogelijkheden voor uw belangrijke bruidsgasten zoals bruidsmeisjes, getuigen, (schoon-) moeders, zussen, ed.

 

Swan

* Alle genoemde prijzen zijn geldig vanaf 1 januari 2018. Ze zijn inclusief reguliere speldjes en/of elastiekjes voor de opbouw van het kapsel. Bruidsaccessoires zijn in allerlei uitvoeringen leverbaar tegen méérprijs. Na het maken van de proef zal een voorschot van € 80,- (bij alleen haar) of € 130,- (bij haar en visagie) van het totale arrangement worden afgerekend. Een eventueel gewenste extra proef zal worden berekend tegen een vast tarief van € 45,-.
Tarieven gelden voor de stadsgrenzen van Maastricht. Buiten stadsgrenzen zal een vergoeding voor reistijd en benzinekosten worden gerekend. Dit bedraagt € 0,36 per gereden kilometer v.v. per benodigde kapper/kapster en/of visagist(e).