Deel deze pagina... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Extensions

100% natuurhaar!

Hair extensions Remis-MethodeDe haarextensions die HairVisit gebruikt zet zijn 100% natuurhaar. Ze worden ingekocht via de Nederlandse importeur van de Italiaanse firma Eurosocap. Het haar dat voor deze extensions wordt gebruikt komt uit India en Oosteuropese landen. Hierdoor kan de structuur van het aangevulde haar anders aanvoelen dan het, over het algemeen dunnere, noord- en westeuropese soort haar. Het gewonnen haar wordt d.m.v. de zg. remis methode gesorteerd (zie afbeelding). Dit betekent dat het haar in de oorspronkelijke groeirichting zit.  Alle haarschubben zullen dus dezelfde richting uit wijzen. Dit heeft als voordeel dat het haar minder snel kan klitten dan extensions waarbij deze methode niet wordt gehanteerd. Elke extensionslok wordt met een keratine hulsje, doormiddel van verhitting, aan het haar gehecht. Keratine is een natuurlijk component van het haar zelf. Door gebruikmaking van hulsjes in de kleur van het haar wordt de verbinding zo onopvallend mogelijk gemaakt.

Kleur kiezen

Op afspraak komt de kapper van HairVisit bij u op bezoek om te analyseren welke kleur en lengte het eigen haar heeft. U kunt als klant uw wens uitspreken voor een bepaalde kleur of lengte. De kapper van HairVisit adviseert u bij uw keuze, waarbij meestal ervoor wordt gekozen om met twee à drie verschillende kleur-nuances te werken. Op deze manier wordt een zo natuurlijk mogelijk geheel gecreëerd. Het eigen haar bestaat tenslotte ook meestal uit meerdere kleur-nuances. Na het maken van de keuzes wordt met u een overeenkomst opgesteld.  Hierin wordt duidelijk aangegeven welke lengte en kleur gekozen is. Ook hoeveel extensions er geplaatst zullen worden, tegen welke prijs en wat u nadien als service nog van HairVisit mag verwachten.

Verzorging en garanties

Hair Extensions Hairvisit MaastrichtNatuurlijk is het zo dat het aangevulde haar extra aandacht nodig heeft. Het eigen haar wordt gevoed door onder andere de talgklieren. Die klieren leveren voldoende voeding voor het eigen haar maar niet genoeg voor ook de extensions. Helaas wordt bij een extensionsbehandeling te vaak vergeten erbij te vertellen dat het haar nu eenmaal een áánvulling is. Het heeft dan ook aanvullende verzorging nodig. Na plaatsen van extensions worden ze in model geknipt en afgewerkt tegen de in de HairVisit prijslijst vermelde prijs.

Het plaatsen van haarextensions is handwerk en het kan gebeuren dat er extensions op den duur los laten. Door HairVisit wordt in ieder geval een service verleend voor extensions die binnen 3 weken na bevestiging uit komen. Deze worden op kosten van HairVisit opnieuw bevestigd, mits de extensions op de voorgeschreven wijze worden verzorgd. Later losgekomen extensions kunnen door HairVisit op afspraak worden teruggezet. Het is hierbij wenselijk om dit per minimaal 10 extensions af te spreken. Het terugzetten gebeurt tegen een uurtarief van € 55,-*.

Verzorgingsvoorschrift

Haren met extensions van HairVisit dienen te worden gewassen en verzorgd met de door HairVisit aanbevolen shampoo, conditioner en olie. Bij voorkeur het haar op natuurlijke wijze laten drogen of ten hoogste met een föhn op de laagste warmte- en blaasstand. Het droge haar uitborstelen met een borstel met natuurhaar. Altijd in de punten beginnen met borstelen en dan steeds verder omhoog werken, waarbij met de andere hand de aanhechting dient te worden ondersteund om zoveel mogelijk spanning te vermijden. Maak voor het slapen gaan een hoge knot of tenminste een staart om druk op de aanhechtingen zoveel als mogelijk te voorkomen.

Styling-tip

De kans bestaat dat het uiteindelijk toegevoegde haar tóch net nog iets afwijkt van het eigen haar, qua structuur en kleur. Door het haar in model te brengen met een krul- of stylingtang zal het verschil optisch wegvallen.

Loshalen?

Het loshalen van de extensions kan pijnloos en geschiedt zónder schade toe te brengen aan het eigen haar door middel van een speciaal daarvoor ontwikkelde emulsie. Ga de haren er dus niet zelf uitpeuteren of knippen. Loshalen geschiedt wederom tegen eerder genoemd uurtarief.

(* Peil per 1 januari 2016)