Deel deze pagina... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Themafeestjes

 

Raar

“Doe Raar met je HAAR”.

Heb jij binnenkort een feestje en wil je eens wat anders dan anders? Geef het feestje een thema mee: “Doe RAAR met je HAAR”.Een subliem idee om door middel van dit thema meteen een feestverhogende factor toe te voegen aan de avond.

Vlinder
Boek HairVisit op jouw feestlocatie voor ’n paar uurtjes en wij zullen ervoor zorgen dat de gasten er té gek, apart, raar, extreem of gewoon nét ’n beetje anders eruit zien! HairVisit boek je al voor € 55,-* per uur (incl.BTW) per kapper. We raden je aan om hier minimaal 2 uur voor in te richten om voldoende mensen (stuk of 5 à 6) de kans te geven zich iets leuks aan te laten meten. In geval dat er dan één kapper komt, komt dat dus neer op € 110,-* (incl.BTW). 

Party

Meerdere kappers?

De mogelijkheid bestaat om meerdere kappers op de locatie te krijgen. Met twee kappers kun je in twee uur ongeveer 10 tot 12 mensen iets leuks laten aanmeten en kom je dus op € 220,-* (incl.BTW)

* = De genoemde kosten gelden voor de stadsgrenzen van Maastricht. Daarbuiten geldt een vergoeding van € 0,36 per kilometer visa versa (prijspeil vanaf 1 januari 2016).

Hanekam
Bijgaande foto’s zijn van een eerder feestje met dit thema, bij een bruiloft in het AINSI-gebouw in Maastricht. De beelden spreken voor zich….Een aantal attributen waren speciaal voor het bruidspaar gemaakt om deze vooral het middelpunt te laten zijn. Een vlinder van kunsthaar voor de bruid en een extreme hanekam voor de bruidegom.

Hilariteit
Alleen al het maken van de gekke en aparte kapsels maakte veel los bij de mensen.Veel hilariteit bij de omstanders en toeschouwers. De sfeer zat er meteen al aardig in…Feestpruiken gaven natuurlijk al een aardige “feest-boost”…

Man-party
Veel genodigden hadden zich thuis al creatief bezig gehouden maar voor diegenen die even wat inspiratie misten was HairVisit dé ideale oplossing.

Mix-party-styling
Gewoon een beetje anders dan anders was natuurlijk ook mogelijk. Voor elk wat wils.

Takke-feestje
Geföhnde kuiven, pieken met gel en haarlak. Alles werd uit de kast (en uit de kist) gehaald om het feest compleet te maken.De dame met deze creatie (met takken uit de attributenkist) werd voor deze avond haast vanzelfsprekend omgedoopt tot “takkewijf”….

Happy-butterfly
De bruid was met haar vlinder hét stralende middelpunt van de avond, geflankeerd door haar trotse echtgenoot.Leuke reacties kreeg de bruid en bruidegom. Het kleurrijke feest was een succes en zal niemand snel vergeten.HairVisit is blij een bijdrage te hebben kunnen leveren aan het feestgevoel van de avond. Zéker voor herhaling vatbaar!

overzicht