Deel deze pagina... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Trouwen in het buitenland.Translate this page to English
“….en HairVisit, de bruidskapper gaat mee…”

De Bruidskapper HairVisit is regelmatig over de grens werkzaam. Bij trouwen in het buitenland liggen de omringende landen België en Duitsland natuurlijk voor de hand. Maar incidenteel is een trouwerij in een verder gelegen land ook prima mogelijk.

6-kl-HairVisit-hairdo-Linda 10-kl-HairVisit-Buxted-Uckf

Buitenland-arrangementen HairVisit in overleg mogelijk!
Overweeg je om in het buitenland te trouwen en weet je niet waar je een bruidskapper vandaan moet halen (en die jouw taal spreekt)? Neem gerust contact op met HairVisit. Verschillende opties zijn bespreekbaar:

  1.  Trouwen in buitenland (België, Duitsland) maar binnen een redelijke straal vanuit Maastricht te overbruggen. Arrangementskosten (zie:http://www.hairvisit.nl/services/bruidsarrangementen/) worden dan aangevuld met kilometervergoeding (heen en terug) van € 0,36. Je kunt voor jezelf bepalen wat dit voor jouw situatie betekent en of je deze kosten voor lief neemt.
    Er gingen je mensen voor in bijvoorbeeld Spa, Sprimont, Polleur-Theux (allen België) en bijvoorbeeld  Niederkrüchten (Dld);
  2. Trouwen in een verder gelegen buitenland (waar bijvoorbeeld een lange auto-, boot- of vliegreis voor nodig is).  Een bruiloft in het buitenland is niet alleen voor jou speciaal, ook voor de bruidskapper en -visagiste is het leuk om op bijzondere plekken het werk te kunnen/mogen doen. In beginsel zal bij de kosten van een bruidsarrangement (http://www.hairvisit.nl/services/bruidsarrangementen/) in een verder gelegen buitenland een toeslag p.p. (kapper en/pf visagiste) worden berekend om de reiskosten te compenseren. Deze zal in beginsel niet meer dan € 100,- p.p. bedragen. Is er een overnachting nodig dan zal daar, in overleg, een gepaste vergoeding voor worden gevraagd. Verder kan daarbij meegenomen worden óf, en zo ja, hoevéél andere gasten geïnteresseerd gemaakt zijn in haarstyling of visagie door HairVisit. Natuurlijk zouden wij niet rouwig zijn als de hele reis (inclusief verlies aan arbeidsuren) gecompenseerd zou worden, maar daar gaan we dus in beginsel niet meteen van uit.
    Er gingen je mensen voor in bijvoorbeeld Uckfield (UK).

Wij maken graag een overzichtelijke offerte voor je op zodat je weet wat dit uiteindelijk voor jou betekent.

Lees hieronder een fotoverslag van het prachtige 2e weekend van juni 2014.

Naast een bruiloft op vrijdag in Nederland (Eijsden, LB), maakte HairVisit de trip naar de Belgische Ardennen (Polleur-Theux) waar Linda en Bas, in een heel mooie omgeving en met een mooie buitenceremonie, elkaar het ja-woord gaven.

01-kl-HairVisit-Ardennen-la 0-kl-HairVisit-Ardennen-lan 
2-kl-HairVisit-hairdo-makin
5-kl-HairVisit-hairdo-Linda 3-kl-HairVisit-hairdo-ready 7-kl-HairVisit-hairdo-Linda 4-kl-HairVisit-hairdo-ready

Na 5 mooie kapsels te hebben gemaakt in deze mooie omgeving zijn we (Ilonka en Noël, het HairVisit-team) direct richting kust gereden om daar in Calais de Ferry te nemen naar Dover. Ook die overtocht had alle moois wat je je maar kunt bedenken: een mooie wolkenlucht, een ondergaande zon, een rustige zee en prima eten en drinken aan boord.

1-kl-HairVisit-Brighton-Tri 2-kl-HairVisit-Brighton-Tri

Het prachtige landgoed Buxted Park in Uckfield, zo’n half uurtje van Brighton is werkelijk geen straf om in en omheen te vertoeven. De entree die iets Spaans/Portugees lijkt te hebben en de rest van het gebouw in toch wel kenmerkende klassiek Engelse stijl. Het geheel geeft een gevoel van klasse dat voor mij het midden hield tussen Chateau St. Gerlach en Chateau Neercanne.

3-kl-HairVisit-Buxted-Uckfi 4-kl-HairVisit-Buxted-Uckfi 5-kl-HairVisit-Buxted-Uckfi 6-kl-HairVisit-Buxted-Uckfi

Dit was het decor van de bruiloft van Wenjing en Julian en de opdracht aan HairVisit om niet alleen een prachtig bruidskapsel te maken, maar tevens 4 gasten (o.a. bruidsmeisjes op de foto) te voorzien van een “updo”, zoals een opsteekkapsel in Engeland genoemd wordt.

7-kl-HairVisit-Buxted-Uckfi 8-kl-HairVisit-Buxted-Uckfi  9-kl-HairVisit-Buxted-Uckfi

Na gedane arbeid, terloops even als paparazzo vanuit de struiken deze foto’s geschoten…., hebben wij ons nog aardig vermaakt in Brighton, de haast mediterrane stad aan de zuidkust van Engeland. Het prachtige bouwwerk Royal Pavillon doet je zelfs vermoeden in India verzeild te zijn geraakt….

11-kl-HairVisit-Brighton-Tr 12-kl-HairVisit-Brighton-Tr

Na onze bezichtiging in het Royal Pavillon mochten wij ’s avonds nog terugkomen in het Buxted Park om met de genodigden mee te genieten van het huwelijksfeest van Wenjing en Julian, met een live-band. Wij hebben erg genoten van deze trip en vinden dit zeker voor herhaling vatbaar.