Deel deze pagina... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Vlechten

Ja mannen kunnen dat ook!

Op 18 maart 2017 werd op het adres van HairVisit weer een workshop vlechten gehouden. Deze keer was de aanpak anders. Niet alleen een selectie dames/moeders met hun model/dochter, maar deze keer een gemengde groep. Dus ook vaders waren welkom.

Mannen vlechten workshop

Vijf moeders en één vader kwamen met hun dochters/modellen op deze workshop af. Na de deelnemers en hun modellen welkom te hebben geheten en een introductie te hebben gegeven, onder het genot van een kopje koffie of thee met vlaai, ging men zelf aan de slag. Al gauw bleek dat er behoorlijk verschil zat in basisvaardigheden.

Toch kon er aan het einde van de workshop worden vastgesteld dat zelfs verschillende deelnemers met aanvankelijk de minste basisvaardigheden behoorlijk erin slaagden wat mooie invlechttechnieken te realiseren. Vooral onze mannelijke deelnemer Joek mag hierbij van de organisatie complimenten in ontvangst nemen.

De sfeer smaakte naar méér…

Maar dit alles was allemaal niet mogelijk geweest zónder de welwillende medewerking van de lieve modelletjes, die toch maar even het geduld op moesten brengen zo lang netjes stil te zitten. Chapeau daarvoor!

Verder dank ik fotograaf Huib Vintgens (https://www.huibvintges.com/) voor het maken van mooie foto’s tijdens deze workshop. Tot slot natuurlijk een verdiend dankjewel voor Ilonka, die het overzicht hield en assistentie verleende (bij het bezighouden van de kinderen/modellen, verzorging van natje en droogje en zelfs met vlechttechnieken).

Hou de FB-pagina van HairVisit (https://www.facebook.com/HairVisit/) ook in de gaten en LIKE hem als je dat nog niet hebt gedaan, voor nieuwe workshops en andere activiteiten.