Deel deze pagina... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Vlechten

Kunnen mannen dat ook?

Vlechten, ja mannen kunnen dat ook! Op 18 maart 2017 werd op het adres van HairVisit weer een workshop vlechten gehouden. Deze keer was de aanpak anders. Niet alleen een selectie dames met hun dochter als model. Deze keer was het een gemengde groep. Dus ook vaders waren welkom.

Mannen vlechten workshop

Vijf moeders en één vader kwamen met hun dochters/modellen op deze workshop af. Na de deelnemers en hun modellen welkom te hebben geheten en een introductie te hebben gegeven, ging men zelf aan de slag. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee met vlaai. Al gauw bleek dat er behoorlijk verschil zat in de basisvaardigheden.

Aan het einde van de workshop kon worden vastgesteld dat verschillende deelnemers met aanvankelijk de minste basisvaardigheden er behoorlijk in slaagden wat mooie invlechttechnieken te realiseren. Vooral onze mannelijke deelnemer Joek mag hierbij van de organisatie complimenten in ontvangst nemen. In zijn eentje nam hij daarmee een behoorlijk vooroordeel weg.

De sfeer smaakte naar méér…

’n Speciaal dankjewel gaat uit naar de lieve modelletjes. Het was allemaal niet mogelijk geweest zónder hun welwillende en geduldige medewerking. Chapeau daarvoor!

Verder dank ik fotograaf Huib Vintgens (https://www.huibvintges.com/). Voor het maken van mooie foto’s tijdens deze workshop. Tot slot natuurlijk een verdiend dankjewel voor Ilonka, die het overzicht hield en assistentie verleende. Dat gebeurde bij het bezighouden van de kinderen/modellen, verzorging van een natje, een droogje en zelfs met vlechttechnieken.

Hou de FB-pagina van HairVisit (https://www.facebook.com/HairVisit/) ook in de gaten. LIKE hem als je dat nog niet hebt gedaan, voor nieuwe workshops en andere activiteiten.

Wil jij ook zo’n workshop meemaken? Kijk dan eens op de pagina: Vlechtworkshop voor Mannen voor meer informatie en prijsstelling. Je mag natuurlijk ook altijd even bellen.