Deel deze pagina... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Vlechtsworkhop voor mannen.

Lekker even als mannen onder elkaar een papa-dochter activiteit doen. Lekker drankje erbij….hapje erbij. Een workshop vlechten, gegeven door een man en vóór mannen.

Mannen kunnen niet vlechten…? Bullshit…! Een workshop vlechten voor échte mannen, maakt een einde aan die vooroordelen. Wij laten ons dus niet kennen.

Er worden workshops gegeven vanaf 5 mannen tegen een tarief van circa € 18,50 (*) per persoon. Een deel van de opbrengst gaat naar CliniClowns!

Mannen vlechten workshop

Maximaal 8 mannen waarmee we zorgen dat elke man voldoende aandacht krijgt bij deze workshop.

Organiseer een workshop van twee uurtjes. Nodig tevens je vrienden met hun dochters uit. Haal vervolgens wat lekkere drank in huis, wat versnaperingen en we laten die dames eens wat zien!

Ook organiseert HairVisit op gezette tijden workshops in een eigen ruimte in Maastricht. De 2e foto op deze pagina geeft een beeld van de ruimte.

In deze workshop laat ik in het eerste uur verschillende eenvoudige vlechttechnieken zien. In het tweede uur ga je vervolgens zelf met het haar van je dochter aan de slag. Ik zal je helpen er iets moois van te maken.

Workshopruimte-HairVisit
Visgraatvlecht-Voorbeeld-HairVisit-Workshop
Dubbele-Opvlecht-Voorbeeld-HairVisit-Workshop
Diagonaalvlecht-Voorbeeld-HairVisit-Workshop

Mail: hairvisit@gmail.com

of bel: 0628354806.

Vlechtworkshop-Mannen-HairVisit

(*) Reiskosten buiten de standsgrenzen van Maastricht bedragen € 0,36 per gereden kilometer (heen en terug).