Deel deze pagina... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Vlechtsworkhop voor moeders.

Man-Vlecht-Workshops-HairVisit

“Mama, kun je me even een vlecht maken…?”, hoor je in de vroege ochtend voordat je dochter naar school gaat. Wat is het dan fijn als je een beetje vaardigheid hebt en wat variaties kent. HairVisit biedt nu leuke gezellige workshops bij u thuis.

U nodigt wat vriendinnen met hun dochters uit en onder het genot van een drankje en hapje worden op luchtige duidelijke wijze wat vlechttechnieken besproken, gedemonstreerd (in het eerste uur) en gaan alle moeders daarna aan de slag met hun zelf meegebrachte model/dochter.

Ik zal tijdens dit tweede uur bij iedereen hulp bieden, tips geven en instructies. Een leuke middag om niet meer te vergeten, zowel voor moeder als voor dochter.

Overzicht-Workshop-Vlechten-HairVisit

Er worden workshops gegeven vanaf 7 vrouwen tegen een tarief van circa € 15,- (*) per persoon. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Cliniclowns.

Maximaal 10 vrouwen om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt bij deze workshop.

Organiseer een vlechtworkshop van HairVisit van twee uurtjes, nodig je vriendinnen met hun dochters uit, haal wat lekkers in huis, kopje koffie, kopje thee en je hebt de ingrediënten voor een leuke middag! Optioneel is eventueel de workshop op het adres van HairVisit te houden. Een prima ruimte met veel licht.

Workshopruimte-HairVisit

Verder is het handig als alle moeders zelf: een plantenspuitje, wat elastiekjes, wat speldjes en een puntkam meenemen.

Bloemvlecht-Voorbeeld-HairVisit-Workshop 7-kl-HairVisit-hairdo-LindaVisgraatvlecht-Voorbeeld-HairVisit-Workshop Diagonaalvlecht-Voorbeeld-HairVisit-Workshop Twistvlecht
Dubbele-Opvlecht-Voorbeeld-HairVisit-Workshop Florence-klein

Mail: hairvisit@gmail.com

of bel: 0628354806.

(*) Reiskosten buiten de standsgrenzen van Maastricht bedragen € 0,36 per gereden kilometer (heen en terug).